November 28, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Dankbaarheid! Delen.....

November 28, 2017

 

De winter is in aantocht. De natuur maakt zich op voor een diepe rust; voor ons een seizoen van bezinnen, herdenken en vooruitkijken.

 

Ik bedacht vanochtend waar ik allemaal dankbaar voor ben. En dat is een hele boel! Ik ontvang zo veel: een warm gesprek met een collega, 2 managers die openhartig praten over hun samenwerking, een dierbare vriend spreken, vrije tijd omdat een afspraak uitvalt, een kind dat onverwachts langsfladdert...

 

 

Ik wil mijn dankbaarheid tonen door een cadeautje te geven. Wil jij er één?

Je kan je cadeau verzilveren op donderdag 14 december (een pre-kerst Instant Sabbatical) of op dinsdag 9 januari (een anti-dip Instant Sabbatical). De eerste 4 personen die zich melden, zijn 14 december mijn gast tijdens de middagworkshop Instant Sabbatical en betalen 0 euro, de volgende 6 betalen slechts 75 euro. De eerste 4 aanmeldingen voor 9 januari 2018 zijn ook mijn gast en de volgende 6 betalen slechts 75 euro.

Wil je meedoen (13.30 tot 17.00 uur in Leiden)? Mail me jouw voorkeursdatum en ik laat je weten waar voor jou de teller staat! Je bent van harte welkom om samen licht te zetten op jouw persoonlijke ontwikkeling! Mail graag naar welkom@bedrijfsmotivaties.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Elise Verberg. Proudly created with Wix.com