November 28, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Wie schrijft die blijft...

March 30, 2017

Donderdag 23 maart was het zo ver: de officiële lancering van Instant Sabbatical bij boekhandel Kooiker (Leiden). Vele oude en nieuwe bekenden waren aanwezig. Nadat uitgever Donald Suidman had gememoreerd met hoeveel ideeën ik twee jaar geleden bij hem was binnengestapt en dat de opbrengst nu in zijn handen lag, kreeg ikzelf het eerste exemplaar overhandigd. Ik werk er al weken mee, maar het voelde goed om op deze wijze het schrijfproces af te ronden en te beginnen met een heel nieuw proces: het uitdragen van Instant sabbatical. Degenen die nog niet hun eigen exemplaar hadden, stonden met veel geduld in de rij. Een persoonlijke opdracht was hun wens, ik deed het graag! Ik kijk TROTS terug op de afgelopen twee jaren en begin aan een nieuwe fase. Take care en vergeet niet: neem af en toe je eigen instant sabbatical!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Elise Verberg. Proudly created with Wix.com