November 28, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Time out & out of the box

March 21, 2017

 

 

Deze week wordt Instant sabbatical officieel gepresenteerd! Ik ben natuurlijk hartstikke trots, maar na het harde werken van de afgelopen maanden (het gewone werk liep gewoon door) was ik wel toe aan een eigen instant sabbatical. Vorige week was het zo ver. Ik bewaakte mijn agenda als een leeuwin en ik merkte hoe lastig ik dat vond. Oud gedrag was blijkbaar toch 'die ene klant inplannen' en 'dagelijks mijn mail checken'. Maar......ik heb het dit keer niet gedaan!! Sterker nog, ik heb heel bewust deze week beleefd en ben nagegaan hoe ik een aantal zaken kan bijsturen. De belangrijkste stap die ik heb genomen is om op een heel andere wijze aan mijn conditie te werken. Ik stond woensdagavond dan ook tussen allemaal jonge meiden en jongens mijn eerste kickboksoefeningen te doen. Ik merkte (achteraf - tijdens kon ik alleen maar trappen en stoten) dat wandelen en denken als uitlaadklep alleen maar leidt tot meer denken (mind fuck). Fysiek zware arbeid verrichten, levert iets heel anders op: free spirit. Ik ben nu een week later en bijna spierpijnvrij, vanavond ga ik weer. Wish me luck.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Elise Verberg. Proudly created with Wix.com