Nu doen!

Helden en heldinnen

Je kan een heleboel leren van jouw held of heldin! In deze oefening krijg je zicht op de kwaliteiten van jouw helden en hoe je die kan inzetten voor de queeste waaraan je werkt.

Anders zijn en doen

Iedereen heeft een andere voorkeursstijl van denken en doen. Door zicht te hebben op jouw stijl snap je waarom je prettiger met de een samenwerkt en minder makkelijk met een ander. Dit inzicht helpt je om effectiever te zijn.

Legale shit

Luisteren....het klinkt zo simpel maar is soms zo lastig. Gewoon omdat je al hard bezig bent je eigen reactie te verwoorden terwijl de ander nog spreekt. LSD, luisteren, samenvatten en doorvra-gen is een stappenplan om echt te gaan luisteren, naar de ander én naar jezelf!

Wonderen bestaan

Wonderen bestaan - al is het maar in je fantasie. Want hoe zou het zijn als het leven nu precies is zoals je jezelf toewenst?

Adem halen

Een pas op de plaats maken, even diep ademhalen, rust creëren om vervolgens weer op de juiste weg door te gaan. In deze oefening ga je hiermee aan de slag.

Wie is wie

Je hebt onbewust toegang tot een heel groot netwerk. Je moet er wel iets voor doen! Om je netwerk op een goede manier te ontsluiten ga je met behulp van deze oefening aan de slag en in gesprek met hen die jou verder kunnen brengen.

© 2017 by Elise Verberg. Proudly created with Wix.com